RA70-serien är designad för att skydda mot sol och regn. Den är högt vindklassad tack vare sin unika konstruktion. RA70 serien tillverkas med grundstativ i aluminium och kan sedan monteras antingen på en befintlig eller för ändamålet nybyggd egen struktur eller levereras komplett med ramverk i aluminium eller trä.

Alla produkterna i serien är anpassade för restauranger, hotell och privata hem.

Produktblad RA70 217

eller ladda ner vår inspirerande broschyr för alla restaurangmarkiser

Restaurangmarkiser 2017

BildRA70(1)

SYSTEM

Frontprofilen och de horisontella listprofilerna är fästa i vagnar som löper i sidostyrningsskenor.

Duken sträcks ut genom att frontprofilen drivs framåt av motorn genom ett kuggremssystem inuti sidostyrningsprofilerna och listprofilerna följer med duken och ger ytterligare stadga åt taket.

I utkört läge är duken alltså helt utsträckt och i inkört läge formas duken till regelbundna fickor mellan listprofilerna, dukpaketet skyddas i detta läge av ett skyddstak.

Byggsätt och installation

RA72

Består av själva duktaksystemet och dess skyddstak. Detta är den produkt man väljer om man ska installera på en redan befintlig eller egendesignad ram.

RA73

Består av en RA72 med egna främre ben, en smäcker och elegant lösning som monteras mot en husfasad.

RA74 & RA76

Är två olika designvarianter som består av en RA72 kompletterad med ett robust och elegant ramverk i aluminium som kan monteras direkt på en fasad eller kompletteras med även ett bakre benpar och på så vis bli helt fristående.

Dessa båda utföranden kan med fördel även förses med inglasning i form av skjutbara eller fasta partier och skapar då ett helt väderskyddat uterum.

INLOGGNING

Här finns dokument och bilder för dig som loggar in

Vid behov av 3D-bilder, hör gärna av er till er kontaktperson hos oss.

För att hitta alla våra komponenter, artikelnummer och annan artikelinformation, titta i vår gedigna Komponentdatabas >>>